محافظ تجهیزات الکترونیکی

Wiki Article

انرژی‌های تجدیدپذیر به انرژی‌هایی گفته می‌شود که برخلاف سوخت‌های فسیلی، منابع تولید آنها نامحدود و تمام نشدنی است. این انرژی‌ها هم منبع مناسبی برای تولید برق متصل به شبکه هستند و هم برای تولید برق اضطراری خانگی و صنعتی جهت مصارف شخصی بسیار مناسب و در دسترس می‌باشند. برخی از این انرژی‌های پاک جایگزین عبارتند از:

در سیستم‌های ایمنی و حفاظتی (مانند اعلام حریق، دوربین مدار بسته و دزدگیر) یک باتری خشک (معمولاً ۱۲ یا ۲۴ ولت دی‌سی) در تابلوی اصلی وظیفهٔ تأمین برق در مواقع اضطراری را بر عهده دارد.

منابع تغذیه اضطراری را می‌توان بر پایهٔ روش تأمین انرژی در زمان قطعی برق دسته‌بندی کرد. برخی منابع از باتری برای تولید انرژی استفاده می‌کنند که اینگونه منابع از نظر مدت زمانی که می‌توانند برق را تأمین کنند محدود هستند. برخی دیگر از منابع از موتور مکانیکی و ژنراتور بهره می‌برند که تا زمانی که سوخت موتور مکانیکی فراهم باشد می‌توانند برق اضطراری را حفظ کنند. یک عامل مهم دیگر در تقسیم‌بندی این سامانه‌ها مدت زمانی است که طول می‌کشد تا سامانهٔ برق اضطراری جای شبکهٔ برق اصلی را بگیرد. برخی از سامانه‌ها می‌توانند بدون تأخیر (تنها با چند میلی‌ثانیه تأخیر) برق اضطراری را وارد مدار کنند.

در حالت ایستاده یا کابینت، یو پی اس به صورت عمودی روی میز یا زمین برای اتاق‌های سرور قرار می‌گیرد. در حالت قفسه ای نیز یو پی اس‌ها به صورت قفسه ای با امکان چرخش ۹۰ درجه در کنار تجهیزات الکترونیکی قرار می‌گیرند تا از خاموشی ناگهانی سیستم‌ها جلوگیری کنند.

سیستم برق اضطراری ساختمان مبتنی بر ژنراتورهای دیزلی و ژنراتورهای گازی

برخی از رایج‌ترین موارد کاربرد سیستم‌های برق پشتیبان عبارتند از:

در این قسمت می خواهیم به انواع منبع تغذیه بدون وقفه، بپردازیم. این سیستم ها طبق ساختاری که دارند در سه گروه قرار می گیرند. این گروه بندی به صورت زیر است:

علاوه بر این، این سیستم‌ها اغلب تنظیم فرکانس را نیز فراهم می‌کنند، که هنگام استفاده به همراه ژنراتورهای پشتیبان اهمیت ویژه‌ای دارد.

هنگام بررسی یا طراحی چک لیست برای سیستم برق پشتیبان/اضطراری، هر جزء باید نگهداری و آزمایش شود. تمام تجهیزات، از کنترل‌های ژنراتور تا سیستم‌های پشتیبانی، به عنوان حلقه‌هایی در یک زنجیره به یکدیگر متصل و مرتبط هستند.

سازنده ژنراتور، چک لیست تعمیر و نگهداری مورد نیاز را ارائه می‌دهد و الزامات صنعت، معیارهای تست را برای ایجاد چک لیست مشخص می‌کند.

پس از اینکه برق شهری دوباره متصل شد، وظیفه این تجهیز الکترونیکی از تأمین برق تجهیزات برق اضطراری سازمان به تنظیم و ثابت نگه‌داشتن ولتاژ برق شهری تغییر پیدا می‌کند. این تجهیز الکترونیکی وظیفه دارد در زمان وصل بودن برق شهری، ولتاژ برق را به ولتاژ استاندارد تبدیل کند. بروز اختلالات و شوک الکتریکی به تجهیزات می‌تواند خطرآفرین باشد؛ اما در صورتی که از منبع تغذیه بی‌وقفه استفاده کنید، شاهد وقوع چنین مشکلاتی نخواهید بود.

آسانسور امروزه به یکی از ملزومات ساختمان‌ها تبدیل شده است و در طراحی اغلب ساختمان‌ها، آسانسور تعبیه می‌شود. یکی از نکات استاندارد جهت تأیید آسانسور، استفاده از یو پی اس آسانسور است. هدف از نصب یو پی اس برای آسانسور این است که در صورت قطع برق، آسانسور به شکل ناگهانی نایستد و مشکلی برای افراد درون آسانسور به وجود نیاید.

همچنین باید به امکان گسترش آتی و مقیاس‌پذیری سیستم یو‌پی‌اس توجه شود، به‌ویژه در کسب‌وکارهایی که در حال رشد هستند. در نهایت، عواملی مانند میزان حرارت و صدای تولیدشده توسط یو‌پی‌اس نیز ممکن است بسته به محیط نصب اهمیت داشته باشند.

قفل‌ها و درها: باید به درستی کار کنند و نشتی آب از بیرون وجود نداشته باشد. چراغ‌های داخلی باید روشن شوند و باتری‌های استارت موتور در حال شارژ باشند.

Report this wiki page